Sagt og skrevet af Martin H. Wolffbrandt
line.gif (862 bytes)

Udvalgte læserbreve og artikler

Taler

Martin H. Wolffbrandts indlæg i EU-debatten på partiets landsmøde den 7.-8. november 1998:

 

Citater

"Metroen skal udbygges med en ringbane, som forbinder til Østerport, Trianglen, Parken, Universitetsparken og videre ud."

Interview med Danmarks Erhvervsradio 14.11.2001

"Tiden er nu inde til at diskutere, hvad det er for et Europa vi vil have - ikke om vi vil være med eller ej. Derfor er det glædeligt at konstatere, at det er de EU-positive partier, som står stærkt i meningsmålingerne her før valget."

I tale på Skt. Hans Torv på Nørrebro den 18. maj og DR P3's hovedkvarteret.

"Det er ærgerligt med negativ omtale af EU, fordi to kommissærer ikke har gjort deres arbejde ordentligt. Men når nu det skulle være, så er det positivt, at det nu står lysende klart, at EU er en politisk kamplads, hvor forskellige politiske holdninger brydes.

Sagen viser, at det ikke er ligegyldigt om man vælger konservative eller socialdemokrater til Europaparlamentet."

Til DR's udsendelse Hovedkvarteret på program 3 den 14.01.99 om, at Europa-kommissionen overlevede den voldsomme kritik og at den konservative gruppe i parlamentet ikke fik flertal for deres mistillidsvotum.

"Alle bliver vindere, når vi styrker Frit-Valg ordningen. Vi sparer penge, og de familier, der vælger den private børnepasning sparer pasningsudgifter samtidig med, at det skaber ekstra kapacitet til dem, som foretrækker en traditionel vuggestueplads."

Til Berlingske Tidende 27.10.98 om, at bydelsrådets beslutning om aktivt at fremme privat børnepasning.

"Socialcenterets fysiske omgivelser signalerer ‘klientgørelse’ og ‘system’ stedet for ‘en positiv mellemlanding’ og ‘her får man en håndsrækning til at komme videre i sit liv’".

Til Østerbro Avis om Østerbros ramponerede socialcenter i Svendborggade

"Vi skal arbejde for et ja - ikke med brosten, men med argumenter."

I konservativt nyhedsbrev før EU-afstemningen.

"Man giver en familiefar polititilhold, hvis han banker sin kone. Det er kun rimeligt at give nøglepusherne politi-tilhold mod at komme i hashklubberne".

Om sit forslag om at bruge polti-tilhold i kampen mod hashklubberne på Østerbro

Politiske papirer

Det Konservative Folkepartis europapolitik, som den blev vedtaget på det konservative landsrådsmøde i efteråret 1997 på initiativ fra 11. kreds, hvor Martin H. Wolffbrandt er folketingskandidat.

Det Konservative Folkepartis holdning til udlicitering, som blev vedtaget på landsrådsmødet i efteråret 1998 efter forslag fra 11. kreds, hvor Martin H. Wolffbrandt er folketingskandidat.

Det Konservative Folkeparti skal kræve, at skattenedsættelser skal være en del af regeringsgrundlaget for en kommende borgerlig regering. Vedtaget sammen med et andet forslag, som også fastslår, at skatten skal ned.

Det Konservative Folkeparti har tidligere været for lukkeloven. Med forslaget afskaffet lukkeloven, som blev vedtaget i en ændret form ændrede Det Konservative Folkeparti, så der nu arbejdes for en fuld liberalisering (afskaffelse) af lukkeloven.