Konservative profiler anbefaler Martin H. Wolffbrandt
line.gif (862 bytes)

line.gif (862 bytes)

KV2009:

Lizzie Lichtenberg, Tidligere Byrådsmedlem, Amtsrådsmedlem og Medlem af Folketinget (MF): 
”Martin har stor erfaring fra sine tidligere politiske og erhvervsmæssige opgaver, som vil gavne Allerød kommune og samarbejdet i byrådet.”

Mette Abildgaard, Allerøds EP-kandidat 2009: "Martin er en stærk politiker, som har fingeren på den politiske puls. Han ser og dyrker helheden - og vil være garanten for et styrket Allerød, både for de yngste og de ældste i kommunen. Med Martin i kommunalbestyrelsen får Allerød en driftsikker politiker, som på ansvarlig vis kan løfte opgaven!"

Jeg er utrolig glad for anbefalingerne fra KV2009. Lizzie og Mette er konservative profiler, hvis ord har stor vægt både internt i partiet og blandt vores vælgere. 


KV2013:

Rasmus Jarlov, politisk leder for den konservative gruppe i Borgerrepræsentationen på Københavns Rådhus, konservativ kandidat i Nordsjælland, Tidl. MF: "Blovstrød kan takke Martin for, at I fik en Netto på Kongevejen, som har åbent fra 8-22. Han kickstartede nemlig processen, som førte til, at vi sagde 'farvel til lukkeloven'. Martin får ting til at ske. Han har min anbefaling."

Rasmus er en stærk profil, som altid er klar i sin kommunikation. Jeg er sikker på, at vi kommer til at se meget mere til Rasmus både i Nordsjælland og i Det Konservatiive Folkeparti, hvor han gør med en stærk indsats  har sat fokus på politikudviklingen.

Med venlig hilsen

Martin H. Wolffbrandt