Pressemeddelelse
line.gif (862 bytes)

Erik Lund bestod sin svendeprøve

Under konservativ ledelse er det lykkedes at opnå et budgetforlig, som et enigt byråd står bag. Budgetforliget er et stærkt konservativt resultat fordi forliget direkte kan relateres til det konservative valgprogram og konservativ politik.

De konservative fremhæver konkrete resultater som klubhus på Møllemose, plejeboliger på Poppelvej, cykelsti ved Kirkeltevej og trafiksikkerhed ved Lynge skole.

”Vi har ambitioner på Allerøds vegne. Vi siger, hvad vi vil, og arbejder målretttet for at nå målene. Allerød hører til blandt landets allerbedste kommuner. Og det  er bestemt ingen tilfældighed.”, mener Martin H. Wolffbrandt som er formand for Det Konservative Folkeparti i Allerød.

”Budgetforliget betyder at Allerød fortsat vil have en god og sund økonomi. Det er et vigtigt politisk mål for os og derfor er vi selvfølgelig meget tilfredse med, at hele byrådet er med i budgetforliget.”, siger Martin H. Wolffbrandt.

Udover de mange konkrete resultater er selve budgetforliget en stor politisk sejr til Det Konservative Folkeparti.

”Budgetforliget er et godt eksempel på, at vi formidler bredt samarbejde. Hele byrådet er med i forliget. De har i øvrigt også stemt for Allerøds konservative borgmester selvom de skjuler det godt her i valgåret.”, siger Martin H. Wolffbrandt.

”Man kan ikke med mening argumentere for, at Allerød styres af en alliance af konservative, Socialdemokratiet og Socialistisk Folkeparti. Selvom nogen prøver at fremstille det sådan, er det altså ikke rigtigt.”, siger Martin H. Wolffbrandt og fortsætter:

”Et af de første mål Eriks Lund satte sig, da han tiltrådte som borgmester var at skabe et bedre samarbejde blandt byrådets medlemmer. Nu har Erik bestået sin svendeprøve ved at stå i spidsen for et budgetforlig med 100% opbakning i byrådet. Det er et fremragende eksempel på, at vi formidler samarbejde.” slutter Martin H. Wolffbrandt.