Pressemeddelelse
line.gif (862 bytes)

Erik Lund i spidsen for stærk konservativ liste

Det Konservative Folkeparti holdt onsdag den 29. april opstillingsmøde i Lillerødhallerne, hvor den konservative kandidatliste til kommunalvalget den 17. november blev fastlagt. Resultatet blev en usædvanlig stærk liste.

Martin H. Wolffbrandt , der er formand for Det Konservative Folkeparti i Allerød og opstillet som nr. 4 på den konservative liste siger om de konservative kandidater:

”Vi har alle sammen mindst tre ting til fælles: Vi er konservative. Vi arbejder for hele Allerød. Og vi brænder efter at blive valgt og gøre en forskel for Allerød. Derfor er jeg sikker på, at når stemmerne er talt op til november, så har Allerød fortsat en konservativ borgmester med et stærkt hold bag sig.”

”Vores kandidater er i aldersgruppen 18-63. Der er kvinder og mænd. Hele kommunen er repræsenteret på listen med kandidater fra Lillerød, Lynge, Blovstrød, Engholm, Skovvang og Ravnsholt. Vi har en bred og stærk liste som bobler af optimisme.”, siger Martin H. Wolffbrandt , som mener listen afspejler den optimisme Det Konservative Folkeparti oplever både i Allerød og på landsplan.

De 14 på den konservative liste er:

1.    Erik Lund , 60 år, Allerød

2.    Bitten Bloch , 50 år, Engholm

3.    Henrik F. Haugaard Pedersen , 43 år, Lynge

4.    Martin H. Wolffbrandt , 41 år, Blovstrød

5.    Anne Hyrup Madsen , 47 år, Skovvang

6.    Jørgen Johansen , 43 år, Ravnsholt

7.    Emma Glæsel , 18 år, Lillerød

8.    Søs Wollesen , 43 år, Blovstrød

9.    Line Kivsmose , 30 år, Lynge

10.  Faruk Kilic , 31 år, Skovvang

11.  Per Andersen , 51 år, Engholm

12.  Ulrik Tarp Jensen, 43 år, Engholm

13.  Johnny Lehmann , 42 år, Lillerød

14.  Poul Boyer , 63 år, Engholm

   

Fællesfoto af kandidaterne. På billedet ses fra venstre: Faruk Kilic , Line Kivsmose , Jørgen Johansen , Anne Hyrup Madsen , Emma Glæsel , Martin H. Wolffbrandt , Poul Boyer , Erik Lund , Bitten Bloch , Henrik F. Haugaard Pedersen , Søs Wollesen og Johnny Lehmann .