Pressemeddelelse
line.gif (862 bytes)

Ny konservativ borgmester med klare mål

Allerød Byråd valgte mandag morgen enstemmigt den konservative Erik Lund som Allerøds nye borgmester. Han er de konservatives Borgmesterkandidat ved kommunalvalget i 2009 og har allerede klare mål for sine første 13 måneder i borgmesterstolen.

Allerede mandag morgen – umiddelbart efter han var valgt – satte Erik Lund ord på sine fokusområder for arbejdet som borgmester for Allerød kommune. Det skete på det åbne byrådsmøde:

Erik Lunds fokusområder for den resterende del af byrådsperioden er:

  • Bedre samarbejde og en bedre tone blandt byrådets medlemmer
  • Bedre økonomistyring, med høj grad af åbenhed
  • Attraktiv arbejdsplads for alle medarbejdere i Allerød kommune
  • Større åbenhed omkring byrådets arbejde
  • En endnu bedre dialog

”At byrådet enstemmigt har valgt at pege på mig som borgmester er et godt udgangspunkt for at vi i byrådet får begravet gamle stridsøkser. Det viser også at partierne i byrådet står ved indgåede aftaler. Derfor er jeg særdeles tilfreds med mandagens morgenmøde.”, siger den nyvalgte konservative borgmester, Erik Lund.

Erik Lunds fem punkter ligger i naturlig forlængelse af hans udmelding fra august, hvor han blev valgt til konservativ spidskandidat: ”Allerød kommune er en borgerlig, konservativ kommune. Vi har tradition for et bredt samarbejde. Den tradition vil jeg fastholde og meget gerne udbygge.”, sagde Erik Lund.

Formanden for Det Konservative Folkeparti i Allerød, Martin H. Wolffbrandt , er meget tilfreds med valget:

Erik Lund er en stærk profil. Ved byrådsmødet gav partierne klare signaler om, at der skal samarbejdes i byrådet. Det håber jeg meget de vil leve op til. Ved at vælge borgmesteren enstemmigt har de i hvert fald skabt et godt udgangspunkt for samarbejde.”

Yderligere information, kontakt:

Erik Lund , mobil 41 37 65 40

Martin H. Wolffbrandt , Formand for Det Konservative Folkeparti i Allerød, mobil 25 53 18 91

Kort om Erik Lund :

Erik Lund er Allerøds nye, konservative borgmester og har været medlem af Allerød byråd siden 1. januar 1994. Han har tidligere været medlem af Kultur- og Planudvalget, Næstformand for Skole- og Ungdomsudvalget og Børneudvalgsformand. I indeværende periode har Erik Lund været medlem af Samordningsudvalget for børn, unge og idræt og 1ste viceborgmester. Allerød har været konservativt ledet siden 1994.

Læs mere om Erik Lundwww.konservative.dk/alleroed. Billeder af Erik Lund kan også downloades her – eller ring til Erik på mobil 4137 6540.