Pressemeddelelse
line.gif (862 bytes)

Erik Lund er konservativ Borgmesterkandidat

Det Konservative Folkeparti i Allerød har enstemmigt valgt, at Allerøds 1ste viceborgmester, Erik Lund , er partiets Borgmesterkandidat ved kommunalvalget i 2009.

”Partiet har vist mig tillid, og det vil jeg forsøge at leve op til ved at arbejde målrettet for et godt konservativt valg i 2009. Opbakningen fra baglandet er en klar fordel. Jeg håber selvfølgelig at borgerne vil vise mig den samme tillid ved valget i 2009.” , siger Erik Lund som er 1ste viceborgmester og i sommerperioden har været fungerende borgmester i Allerød.

”Allerød kommune er en borgerlig, konservativ kommune. Vi har tradition for et bredt samarbejde. Den tradition vil jeg fastholde og meget gerne udbygge.”, siger Erik Lund.

Efter generalforsamlingen, hvor Erik Lund , blev valgt som spidskandidat, satte de konservative fokus på kommunalvalget i 2009 og gav alle medlemmer mulighed for at komme med deres synspunkter indenfor en række politikområder. Der var især fokus på miljø, sundhed, fritidsaktiviteter og økonomi. På alle områder gav de konservative medlemmer værdifuldt input til det videre arbejde.

Formanden for Det Konservative Folkeparti i Allerød, Martin H. Wolffbrandt , er meget tilfreds med valget:

”Jeg er sikker på, at med Erik Lund har vi valgt den helt rigtige spidskandidat til valget i 2009. Gennem sit virke i Allerød byråd har han vist at han både har klare konservative holdninger og kan formidle et bredt samarbejde. Det giver et godt udgangspunkt for både Allerød og de konservative. Udover en supergod spidskandidat fik vi gode politiske indspark fra medlemmerne, vi vil gøre brug af.” , siger Martin H. Wolffbrandt.

Allerede i næste uge skal de konservative i Allerød til opstillingsmøde igen. Næste gang gælder det valg af folketingskandidat i Rudersdalkredsen (som udgøres af Allerød og Rudersdal kommuner). Her ventes Benedikte Kiær at blive valgt på opstillingsgeneralforsamlingen som er den 20. august.

Yderligere information, kontakt:

Erik Lund , mobil 41 37 65 40

Martin H. Wolffbrandt , Formand for Det Konservative Folkeparti i Allerød, mobil 25 53 18 91

 

Kort om Erik Lund :

Erik Lund er 1ste viceborgmester i Allerød byråd, konservativ gruppeformand og har været medlem af Allerød byråd siden 1. januar 1994. Han har tidligere været medlem af Kultur- og Planudvalget, Næstformand for Skole- og Ungdomsudvalget og Børneudvalgsformand. I indeværende periode er Erik Lund medlem af Samordningsudvalget for børn, unge og idræt. Allerød har været konservativt ledet siden 1994. Civilt er Erik Lund fagchef i Skattecenter København, hvor han er chef for 7 afdelingsledere og ca. 120 medarbejdere.

Læs mere om Erik Lundwww.konservative.dk/alleroed. Billeder af Erik Lund kan også downloades her.