Pressemeddelelse
line.gif (862 bytes)

Konservativt Grundlovsmøde med to kvindelige profiler

Det Konservative Folkeparti afholder traditionen tro grundlovsmøde på Børnenaturcenter Vestre Hus i Allerød på grundlovsdag den 5. juni. Vestre Hus er en perfekt ramme om det konservative grundlovsmøde, hvor der udover taler er sang og mulighed for at grille sin medbragte mad. I forlængelse af grundlovstalerne er der socialt samvær. De konservative har grillen klar, så man skal blot selv tage sin grillmad/kaffe med.

I år er der lejlighed til at møde to konservative profiler: Benedikte Kiær er folketingskandidat i Storkreds Nordsjælland, suppleant til folketinget og medlem af Regionsrådet for Hovedstaden. Mette Abildgaard Jakobsen er konservativ kandidat ved Europaparlamentsvalget i 2009.

”Grundlovsarrangementet på Børnenaturcenter Vestre Hus er efterhånden blevet en tradition.  2008-talerne er to konservative profiler. Benedikte Kiær og Mette Abilgaard Jakobsen vil sætte fokus på Nordsjælland og Europa. Efter talerne er der hygge omkring grillen og konservativt samvær.”, siger Martin H. Wolffbrandt formand for Det Konservative Folkeparti i Allerød.

Alle er velkomne, arrangementet er åbent og børn er velkomne.

Grundlovsmødet afholdes på grundlovsdag den 5. juni i Børnenaturcentret Vestre Hus, Grundlovsmødet dækker hele Rudersdalkredsen (Allerød+Rudersdal kommuner).

Tid/sted: Børnenaturcenter Vestre Hus, Mørkebakke 1, Allerød fra kl. 15.00 - ca. 17.30.