Bjarne O. Hansen har svigtet sine vælgere
line.gif (862 bytes)

Bjarne O. Hansen, der har skiftet fra Konservative til Venstre, fik ved seneste kommunalvalg 104 personlige stemmer. Det krævede 623 stemmer at blive valgt til byrådet. Derfor har godt 500 konservative vælgere bidraget til Bjarne O. Hansens Venstre-mandat. Det er givetvis årsagen til, at vælgere og byrådspolitikere argumenterer for, at mandatet burde bruges til at føre konservativ politik og at Bjarne O. Hansen har svigtet konservative vælgere.

Det kan derfor undre, at Bjarne O. Hansen fortsætter debatten om, at byrådsmedlemmer i regelen ikke alene er valgt på deres personlige stemmetal.

Konservativ politik er ideologisk funderet i konservatisme. Venstres ideologiske fundament er som bekendt liberalisme (selvom de ikke skilter så meget med det i disse år).

Konkret har Det Konservative Folkeparti i Allerød bl.a. fokus på at vi i Allerød har en god kommunal service, at vi fører en ansvarlig økonomisk politik (også når det kræver mindre populære beslutninger), at Allerød Kommune er en god arbejdsplads og at Allerød også fremover skal være en god kommune for børn, unge & ældre.

Erik Lund (Allerøds konservative borgmester) er, som Bjarne O. Hansen, ikke udelukkende valgt på personlige stemmer. Forskellen på Bjarne O. Hansen og Erik Lund er imidlertid, at Erik Lund arbejder for den politik, han er gået til valg på.